Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Pogoji prodaje

Tole je FIN DROBNI TISK z vsemi podatki o pogojih spletnega poslovanja z založbo VigeVageKnjige:

1. SPLOŠNOSTI

Spletno prodajo knjig na svoji spletni strani izvajajo VigeVageKnjige, zavod za literarno založništvo in druge svobode, z domicilom na naslovu Runkova 2, SI-1000 Ljubljana, Slovenija (skrajšano: Zavod VigeVageKnjige, med nami: VVK). Zavod je v razvid vpisan pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu z matično številko 6499732000 in identifikacijsko številko za DDV SI23482249. Zavod VigeVageKnjige je zavezanec za DDV.

2. CENE

Vse naše cene so v evrih (EUR) in vključujejo 5-odstotni DDV, kot ga za knjige žal določa slovenska zakonodaja. Cene veljajo do preklica. Na spletni strani je ob posamezni knjigi torej navedena maloprodajna cena (MPC) oz. cena z že obračunanim popustom.

3. RAČUN, NAROČILO IN DOSTAVA – MOČ ŠTEVILKE 8 (OSEM)

Knjige je mogoče naročiti ali v spletni trgovini ali z elektronsko pošto na naslov first_piper@vigevageknjige.org. Ko prejmemo naročilo, ti pošljemo predračun z vsemi podatki in te prosimo, da ga plačaš najkasneje v 8 (osmih) dneh, sicer smo ga prisiljeni, z žalostjo v srcu, zavreči in pozabiti. Ko pa plačilo prejmemo, ti naročeno z veseljem pošljemo najkasneje v 8 (osmih) dneh, načeloma pa takoj, takojci. Če imaš reklamacije, jih lahko uveljaviš, ugani, v 8 (osmih) dneh po prejemu pošiljke, sprejemamo pa jih na naslovu anja@vigevageknjige.org. Račun prejmeš po pošti, ljubko vtaknjen v naročeno.

4. POŠTNINA

Ob nakupu v spletni knjigarni lahko kot dostavo izberete tudi možnost pošiljanja naročenih knjig s Pošto Slovenije. V tem primeru zaračunavamo VigeVageKnjige pavšalne stroške poštnine, in sicer: za naročila znotraj Slovenije je poštnina brezplačna za vsa naročila v vrednosti 30 eur ali več, za naročila nižje vrednosti pa je enotna, namreč 2 eur. Za naročila kamorkoli v tujino zaračunavamo skladno s cenikom Pošte Slovenije enotno poštnino v vrednosti 6,40 eur.

5. ODSTOP OD NAKUPA

Bralka/bralec si lahko premisli, za kar ima od prejema naročenega 15 (petnajst) dni časa. V ta namen mora poslati pisno obvestilo na elektronski naslov first_piper@vigevageknjige.org in naročeno nato vrniti v nespremenjeni obliki, nepoškodovano, na naš naslov, za kar ima 8 (osem) dni časa, šteto od dne obvestila o odstopu od nakupa. Poštnino za vračilo mora poravnati naročnik/naročnica, celotno kupnino pa bomo z VigeVageKnjig nato najkasneje v 5 (petih) dneh vrnili na njen ali njegov transakcijski račun, s katerega smo ga prejeli, oziroma odstranili bremenitev v primeru plačila preko PayPal oz. kreditne kartice.

6. DOKUMENTACIJA

Vsa dokumentacija o naročilu in nakupu se hrani in je dostopna na naslovu založbe VigeVageKnjige.

7. VARNOST PODATKOV

Zagotavljamo, da vse osebne podatke skrbno hranimo in da jih uporabimo zgolj in samo v namene naročila. Ne posredujemo jih tretjim osebam in ne uporabljamo jih za množično pošiljanje obvestil. Bralec/bralka se ob naročilu lahko, če želi, naroči na naše e-novice, ni pa to obvezno in ni pogoj za nakup. Obvezno pa je, da se zaveda, da z oddajo naročila potrjuje svojo seznanjenost z našimi splošnimi prodajnimi pogoji (torej temi tukaj) ter svoje strinjanje z njimi.