Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Srečno novo leto!

Evo ga!! Srečn'ga pa zdrav'ga v imenu komplet vigevageknjigaste posadke voščim vsem našim bralkam in bralcem, tudi potencialnim, ki se nameravajo odpravi pridružiti LETOS. Ker letos, huuuuh, letos bo divje. Nikarte vendar ne mislite, da so nas potrli in, vrabca, nemara celo strli vsi ti razpisni ne-ji? Ah, dejte se vendar hecat! V takih trenutkih velja vselej pocitirati Sandija iz Vesne, ki pove, kakor je zares: "Mi smo solidna firma!"

Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se za nas in naše delo postavili tako z dobrimi željami kot s preftošlčki, še prav posebna hvala pa tudi vsem, ki ste se odločili k nam napotiti Božička in Dedka Mraza - lahko poročamo, da je bil žur z obema nepozabljiv, ho ho ho! Tale B. ga res pihne, mal spije, pa ma koj čist rdeč nos, vice pa z vsakim štamprlčkom bolj mastne, D. M. ga pa nese, huuuh, ampak skoz ima nekaj mokre zokne. Smo jih sušili na radiatorju ene dve uri, ne pa ne posušijo se, švica, ko se vozi sem ter tja, da kar res ni. Med nami: rdeči so, seveda. Zokni. 

fullsizerender
Evo, tu spod so naši dosedanji dosežki na polički, ki ta čas začasno predstavlja naš arhivček, ko pač še nimamo svojih prostorov. Zraven so originali in prevodi v različne druge jezike, kadar obstajajo. Čeravno zgleda, kot da ni več placa, sporočam jaz, ki sem začasna skrbnica, da le brez skrbi: placa zlepa ne bo zmanjkalo! :D Vsem skup nam torej kličemo: "Čeprav so časi hude brige, vam in nam voš'mo - dobre knjige!"

Živeli! :D