Izšlo je BRODECKOVO POROČILO!

Danes, na prvi dan slovenskega knjižnega sejma, je izšla naša četrta knjiga 3. sezone, slovenski prevod Brodeckovega poročila francoskega sodobnega stripovskega klasika Manuja Larceneta, monumentalnega špeha v dveh delih, ki smo ju objavili skup, v enem.

Knjiga v položnem A4 formatu obsega 322 strani, je črno-bela, odeta v trde platnice, da se med prebiranjem ne viha, in ima tudi res hudo fensi zaščitno srajčko. Spodnjo fotko je posnel Aljoša Harlamov, urednik pri Cankarjevi založbi, ko je šel ravno mimo.

Brodeckovo poročilo je ta čas na voljo izključno na našem štantu na knjižnem sejmu, štant pa se nahaja v prvem preddverju in ga slepi ne bi mogel zgrešiti, označen je namreč z 2 x 1 m veliko plapolajočo zastavo, na kateri piše: "Mi smo kle. VigeVageKnjige." Oziroma neki takega. Skratka, ne da se falit. Ko bo sejma konec, se bo prodaja preselila najprej v našo spletno knjigarno, kjer bo torej knjigo mogoče naročiti od 27. 11. dalje, nato pa bomo izvedli še distribucijo po knjigarnah, kar pomeni, da jo bo mogoče pošlatat in povohat in prelistat v knjigarnah od okoli 10. 12. dalje. Da ne bi čakali doklej, naj vas korak zanese, če se le da, na štant, na štant, na štant!