Izšel je ČETRTI Ariol!

Upali smo sicer na skrivnem, da bomo vsaj za rep ujeli maj, pa vseeno, pa vseeno - evo ga, prispel je, ves roza in tudi sicer je verjetno najboljši doslej ... četrti ARIOL. Tokrat končno s Petulo že v naslovu prinaša KRASNA KRAVICA ducat novih epizod, žmohtno prevedenih, končno pa izvemo tudi, kako je ime nonotu in kako noni in kako noni, predvsem pa, kako je ime atu. Ker, hej, atu je ime Vinko. Vincenc. Vinci. Vinč. Za mamo se še vedno ne ve. :-)

Knjigo se da takoj naročiti na spletu, namreč tukaj, in vam jo pošljemo takoj, ko prejmemo vaše plačilo, od ponedeljka popoldne pa tudi pošlatati, povohati, prelistati, kupiti - v katerikoli kombinaciji teh dejanj, na naših standardnih prodajnih mestih: v Vodnikovi domačiji v Šiškimiški, kjer še vedno domuje najmanjša ljubljanska knjigarna, v knjigarni ZDAJ! na koseški tržnici, v Modrijanovi knjigarni v Škofji Loki, v striparni v Pritličju pri magistratu v Ljubljani, v knjigarni založbe Sanje na Trubarjevi, v knjigarni Azil pod ZRC SAZU, v knjigarni Moderne galerije, pri Buchu v centru Murgle ter v knjigarni Zvezdica Zaspanka v Lutkovnem gledališču Ljubljana pri vhodu v vzpenjačo.

Za vsa morebitna vprašanja, povezana z Ariolom ali katerokoli drugo izdajo VigeVageKnjig smo dosegljivi na first_piper@vigevageknjige.org ali na 040 218 936. GROMSKI KONJ!