Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

21 veličastnih!

21 veličastnih – celoletna pozitivna diverzija zvestobne narave! KONČNO!!

No, zdaj pa le ...

Kaj je to?

Začenja se 7. VVK sezona (2021), v kateri bo izšlo 9 novih knjig. Spričo lanske epidemiološko zagamane situacije, ki je imela in ima za založništvo še vedno izredno negativne posledice, ter posledične izjemne podpore našega bralstva, za katero smo iskreno hvaležni, smo se letos prvič odločili, da se zahvalimo z akcijo, ki smo jo poimenovali: 21 veličastnih.

21 bralk in bralcev, ki se boste odločili kupiti vse knjige VVK letnika 7, boste za vsako od njih prejeli 10-odstotni popust, obenem pa boste tudi prvi, ki boste knjige prejeli, ne da bi na to morali posebej misliti – to bo naša skrb.

Kako pa zdaj to gre?

Pretežno enostavno. Prijavite se z e-mailom na first_piper@vigevageknjige.org (v zadevo vpišite »21 VELIČASTNIH – PRIJAVA«). Mi vam v odgovor pošljemo mail s Pristopno izjavo, v katero vnesete svoje podatke, da vemo, kam vam knjige pošiljamo, jo podpišete in vrnete. Ob vsakem izidu nato celo letošnje leto prejemate knjige in zraven vsakič račun z obračunanim popustom, ki ga plačate v osmih dneh – ja, plačujete sproti, nič vnaprej.

Za darilo in zahvalo za vaše zaupanje poleg popusta in knjig ob izidu prejmete pa še:

  • ekskluzivno člansko kazalko z vašo veličastno številko,
  • eno od 21 vzdržljivih tašk iz 10 -unčnega platna (360-gramski bombaž, staaari!) iz omejene serije s specialnim, posebej za 21 veličastnih izdelanim estetičnim potiskom Eve Mlinar, opremljeno z vašo veličastno številko,

ki vam odpira vrata na

  • jesensko srečanje za 21 veličastnih (ob ugodnih epidemioloških razmerah) v naši pisarnici & knjigarnici v Šiški.

Za katere knjige gre?

Načrt 7. sezone je tak: najprej oba nova dela otroških stripovskih serij, 5. del Škatle (1) s podnaslovom Matemagija in 8. del Ariola – Trije osli (2), potem pa duhovit prvenec Dore Kaštrun Žabci (3). Nadaljujemo z Ugom Bienvenujem in njegovo izjemno apologijo humanizma Privzete nastavitve (4) v prevodu Jedrt Lapuh Maležič, ki ji pred počitnicami sledijo še Čarovnice (5), stripovska priredba znamenite knjige Roalda Dahla, katere avtorica je Pénélope Bagieu, pri nas že dobro znana po Neustrašnih. Prevod Čarovnic smo zaupali Suzani Koncut.

Tudi jesen bo romaneskno pestra, štiri težkokategornike načrtujemo: 2. del kultne tetralogije BLAST – Apokalipsa po Sv. Jackyju (6) Manuja Larceneta, avtorja Brodeckovega poročila v prevodu nedavne Nodierove nagrajenke Katje Chapeau-njić, 3'' (7) Marca-Antoina Mathieuja, ki ga v slovenščini že poznamo po Ottu, uzrtem človeku, potem klasiko Richarda McGuireja Tu (8) v prevodu Boštjana Gorenca - Pižame, za konec pa še sklepni del biblične trilogije Ralfa Königa Antitip (9).

Drobni tisk

Ta akcija, če morda doslej še ni jasno, deluje na zaupanje. Če bi se zgodilo, da vmes ugotovite, da knjig ne morete več kupovati, nam boste to sporočili. Vsako tako morebitno zabrego bomo reševali individualno, vas pa seveda ne bomo silili, da pod mus morate. Če bi se nam zgodilo, da katere od knjig ne bi mogli izdati pravočasno oz. v skladu z načrtom, vas bomo o tem obvestili mi. Če bomo prisiljeni katerega od naslovov zamenjati ali če bomo izdali kakega več, takisto, v tem slednjem primeru veljajo tudi za nadomestni naslov isti pogoji, za morebitne dodane izdaje pa vas bomo najprej vprašali, ali jih želite, nakar bodo vsem 21 veličastnim na voljo s takistim popustom.

To bi nekako moralo biti to. Za kakršnakoli dodatna vprašanja smo vam na voljo na mailu anja@vigevageknjige.org ali na telefonski številki 070 45 00 67.

21 veličastnih je celoletna vaja iz medsebojnega zaupanja in razvijanja ljubezni do risoromana. Od srca se zahvaljujemo vsem, ki boste sodelovali/sodelovale – kaj takega počnemo prvič in vaša podpora je za nas neprecenljiva. Živele & živeli ... vsak dan je dan za – RISOROMAN!